Les tapes i els platillos de Mercat de Mercats


Quines tapes es podran menjar a mercat de mercats aquest any? I els platillos? Per anar fent boca, entre gustos i capritxos, aqui podeu veure tot el que podeu tastar aquests dies, a quina parada ho trobareu i qui ho elabora.

Hamburguesa de “wagyu” (vedella) amb foie, preparat per Quim de la Boqueria. Joaquín Márquez Durán.
Pop del “Kiosko”. Bar Kiosko Universal. Mercat de la Boqueria, Benjamin Domínguez
“Callos”, del Bar La Torna. Mercat de Santa Caterina. Montse Rocamora.
Anxova de l’escala amb pa amb tomàquet. Bar Nuri. Mercat de Sant Andreu. Jordi Anglí.
Ensaladilla russa. Restaurant bravo 24. Carles Abellán.
“Montadito” de botifarra amb ceba confitada. Restaurant Cuines Santa Caterina. Mercat de Santa Caterina. José Santiago.
Paella DO Barceloneta. Restaurant el Suquet de l’Almirall. Quim Marquès.
Makis de tonyina vermella de Balfegó. Restaurant Shunka. Zhang Chao.
Piruleta de moll de roca amb allioli provençal. Procedència: litoral barcelonès, pescat per pescadors de Barcelona. Ohla Gastrobar. Xavier Franco.
Amanida d’alvocat, tomàquet picant i llagostins. Restaurant La Canyota. Ever Cubilla.
Gresoleta de bacallà. Bar Velódromo. Jordi Vila.
Patata brava. Restaurant Avalon by Ramon Freixa. Sergi Hernández.
 
Que vagi de gust!
 
Programa Mercat Mercats 2011

3 thoughts on “Les tapes i els platillos de Mercat de Mercats

  1. Seria de agrair que posesiu la procedència del moll de roca del Ohla(Barcelona) ja que en els altres productes si que ho dieu.
    Gràcies.
    Josep Garcia
    Pescador de Barcelona i membre de la OAPC.

    • Josep,
      La procedència del moll de roca que serveix com a tapa l’Ohla Gastrobar al Mercat de Mercats és el litoral barcelonès, i pescat per pescadors de Barcelona, segons els seus elaboradors.

      L’equip de Mercat de Mercats

  2. nosotros hemos probado tooodas las tapas durante los tres días y nuestras preferidas han sido la hamburguesa con espuma de foie del Quim de la Boquería, las grasoletes de bacalla del Velodromo y la piruleta de moll de roca del Ohla de Xavier Franco.
    Muy buenas todas con un cava o una moritz fantásticas! Esperamos con ganas el mercat de mercats del año que viene!

Deixa un comentari