Aperitiu abans del Mercat de mercats


Encara falten dies perquè s’obrin les portes de Mercat de mercats i mentrestant volem fer una mica d’aperitiu al bloc.  Creiem que és una bona manera de preparar-nos  (i esperem el resultat del “Patata Progress Experience“.  Sinó heu votat, encara esteu a temps.)

Fa pocs dies parlàvem amb els blocaires d'”Els fogons de la Bordeta”, el Xavi i la Sandra. Des de Mercats de Barcelona els vam preguntar per la seva experiència de comprar als mercats, i ells, des dels seus fogons, ens van respondre amb una recepta, que és l’aperitiu amb que ens entretenim en aquestes línies. De fet, més que aperitiu, és un bon plat:  un confit d’ànec amb poma i patata i salsa de vi negre que fa una bona pinta…

Aquest és el post que van escriure en resposta a la nostra petició:

“És dissabte al matí, i agafem el carretó per anar cap a mercat. Passem de llarg, però, i creuem Creu Coberta. Anirem abans a ca la Nuri a comprar el vi pel sopar, i també una ampolla de vermut, doncs el tenim ja a punt d’acabar-se. El seu, amb diferència, és el que més ens agrada, preparat amb una mica d’amargant al seu celler.

Tornem cap al mercat i entrem per la porta lateral del carrer Hostafrancs. Passem un moment per davant de la parada de fruites seques (estem ja començant a pensar en la Castanyada!) i veiem que el pinyó va quasi a 50 euros el quilo! Renoi, enguany sortiran cars de fer els panellets!

… Ara ve el més interessant. Us convidem a llegir el post sencer al bloc d’”Els fogons de la Bordeta“.

One thought on “Aperitiu abans del Mercat de mercats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s