El bacallà: secrets i consells


Secrets del bacallà. Un plat exquisit que necessita una certa preparació abans d’arribar al foc. Per gaudir d’un bacallà tendre, al punt de sal, fi… l’Emili Perelló ens explica unes quantes coses que caldria que coneguéssim.

Amb el que sabrem de mà de l’expert, ens podrem posar a cuinar també unes cocotxas o unes tripes. I salses, per exemple, una de les més conegudes: el pil-pil.

Però comencem pel començament: la presentació del bacallà ens dirà moltes més coses. Que vagi de gust!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s