Olives i conserves, cuina i aperitius


A la trobada de Mercat de Mercats d’aquest any, la Sílvia Pons ens va fer unes quantes propostes per a la cuina i les hem recollit en el vídeo que us oferim en aquest post. Avui parlem d’olives i de conserves. D’olives, al món, n’hi ha moltes, però pareu atenció a les que ens recomanen.

N’hi ha de gustoses i de picants, baixes en sal i d’un verd llampant, trencades naturals, aspres i fins i tot farcides d’ametlles naturals.

O podeu optar per fer un còctel d’olives amb herbes de Provença per fer un aperitiu. El podeu acompanyar amb unes gambes salades o uns llagostins. Clàssics de la conserva: l’arengada i altres petites i senzilles exquisideses que millor les sentiu directament de part de la Sílvia. Que vagi de gust.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s