La cuina catalana és la protagonista


La cuina catalana serà la gran protagonista de l’edició d’aquest any de Mercat de Mercats. Varietat i qualitat per a una cuina que es vol que sigui declarada patrimoni immaterial de la humanitat. Per això, restauradors convidats participaran a l’Aula Gastronòmica-Cuina Catalana”. Al seu costat, hi haurà el Celler dels Sumillers, amb què es complementarà aquesta iniciativa. Cuina, vins i caves del país.
Durant la fira, es presentarà el llibre Corpus de la cuina catalana. Es tracta del receptari més complert de la cuina catalana tradicional, coneguda més enllà de les nostres fronteres gràcies a la feina feta per molts cuiners catalans amb prestigi internacional que li fan d’ambaixadors, alguns dels quals participaran també a la fira.
Però sobretot, la cuina es podrà tastar a la fira, als bars de la Cuina de Mercat, que aquest any oferiran una selecció de tapes, totes a preus populars. Aquesta és una idea per preservar i difondre la riquesa de la cuina catalana a partir del producte alimentari de qualitat que es ven als mercats.
També està previst que hi hagi altres activitats culturals i d’oci, com ara exhibicions de castellers, cantada d’havaneres, polifonia tradicional catalana o sardanes, entre d’altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s